Case: ISS

ISS är en dansk global företagskoncern. ISS grundades 1901, då som ett vaktbolag under namnet Köbenhavns Nattevagt

ISS Facility Services är Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 12 000 medarbetare i Sverige och 44 000 medarbetare i Norden. Svensk omsättning kommer från en mängd tjänsteområden som bl a facility management, mat och dryck, kontorstjänster, fastighetstjänster och städtjänster. ISS är idag den 4:e största arbetsgivaren i världen.

Trust fick i uppdrag att rekrytera en Regionchef med ansvar för 250 msek.

Uppdraget var att hitta någon som kunde marknaden, branschen, en erfaren ledare med en bakgrund från flera organisationer. En ledare som kunde axla sitt ansvar i en organisation som även stod inför förändringar på en tuff marknad med vikande marginaler.

Gedigen process

Med tanke på komplexiteten i profilen blev det en gedigen process som resulterade i en hög kvalité. Vi hade även förmånen att rekrytera en ledare som även gått vårt ledarprogram FEW.

På så sätt hade vi även en inblick i vilken utveckling i ledarskapet och den personliga utveckling denna ledare gjort under samarbetet med Trust.